Overzicht pagina

De VW familie pagina

welke vw

goed Wat is een type 1, 2, 3, 4, VW 181 of een VW 914. Is T1 nu een bus of een kever. Lees alles over de kever geschiedenis. Hoe noemt men een kever in Finland, Australiė of in Spanje ? Alle type“s van luchtgekoelde volkswagens zijn te zien op deze pagina. Ook is er een club link van bijna elk type. De VW familienaam pagina de sleutel voor al uw luchtgekoelde volkswagen naam vragen. Weet je wat een "kubla" is ? Laatste toevoeging deense kever naam op 19 oktober 1997.
Deze pagina is winnaar van de Times Pick award door the Los Angeles Times

50 jaar Volkswagen bus meeting 1997

23 april 1947 is de geboortedag van de volkswagen transporter. Bekijk de alle 24 foto“s van de meeting op 25 26 en 27 april 1997 unieke barndoors samba“s campers enz. Door de gelimiteerde diskruimte bij world access is deze pagina te zien op Geocities. Bekroont met de market tech design award.

VW Euro 1997

De VW euro meeting 19, 20 en 21 september 1997 trok 15.000 bezoekers met ongeveer 3.750 luchtgekoelde Volkswagens. Een fotoreportage van de meeting.

Handige VW links

In aanbouw

Onze VW kampeerbus uit 1974

Dit is onze kampeerbus, een korte geschiedenis en mooie plaatjes.

Volkswagen T2 bus links

Foto“s en links van andere volkswagen T2 bussen. De meest komplete lijst op het web met links van volkswagenbussen gebouwd tussen 1968 en 1979. Voeg je eigen homepage toe aan de lijst. Ontmoet de cyber friends van onze bus.

Technische gegevens en tips

Informatie over de T2 volkswagenbus gemaakt van 1968 tot 1979. Aan deze pagina wordt gewerkt maar is wel de moeite waard op vast even te kijken, als er ideeėn of suggesties zijn hoor ik dit graag. Verschillen tussen de diverse bouwjaren etc.

Volkswagen BUS geschiedenis

Het verhaal van de Volkswagen bus. Het begint in 1947 en stopt in 1983 met de laatste luchtgekoelde bus. Om de laadtijd te verkorten is de geschiedenis verdeeld in 4 pagina“s. Het bevat tekeningen van de allereerste pre-bus en verder veel uniek foto materiaal. Een must voor de Volkswagen liefhebber.

Westfalia folder

De originele westfalia folder uit 1977. Het is een beschrijving van het type "Helsinki" en "Berlin". De folder is aangepast voor HTML formaat.

Technische bus
documentatie

In aanbouw

Advertentie“s

 

 

Advertentie“s :
Hier staan luchtgekoelde Volkswagen bussen te koop en te koop gevraagd.
Webform :
Plaats gratis een eigen advertentie door middel van een web formulier. Hier kan een luchtgekoelde bus worden aangeboden of te koop gevraagd worden. Kan er in het normale onderdelen circuit een onderdeel niet gevonden worden, probeer het hier eens een advertentie te plaatsen.
Let op de engelse versie kan anders zijn als de nederlandstalige versie !